Bloggen recenseras av Hedniska Tankar!

Igår recenserades den här bloggen av en annan blogg, Hedniska Tankar.

Men, vad gäller denna andra blogg, har vi äntligen fast mark under fötterna; och finner det vederhäftiga istället för det ovederhäftiga. Författaren känner till ett sådant epokgörande och 100 % hedniskt verk som Hesiodos ”Verk och Dagar” och han behärskar bronsens etymologi, kan resonera om den indoeuropeiska invandringen och båtyxekulturen utan att förfalla till osakligheter, han kan resonera något om sagornas ursprung, själv vara skald och inser, att Asatron redan utformades under Bronsåldern. Det är trevligt att möta bildade människor, även i bloggform

Hedningen

Jag kan bara säga att jag känner mig hemskt hedrad att bli uppmärksammad av en så namnkunnig blogg som hedniskatankar.com, och att jag är oerhört tacksam för draghjälpen.

Det förpliktigar som min gamle far hade sagt. Mitt mål har hela tiden varit att basera mina artiklar på olika slags forskning, men att inte skygga inför att spekulera och ibland till och med fabulera. Det är mycket roligt att jag lyckas förmedla detta.